Solberga Gård

Ligger på Öland, ungefär en halvmil från Borgholm. Här kan du bo, äta och handla gårdens produkter. Gå runt och titta på de gamla vackra byggnaderna som är uppförda i mitten av 1800-talet och som nyligen varsamt renoverats.

Bekanta dig med gårdens alla djur och med de hundratals olika grönsaker och kryddväxter som växer här. Vitlök, sparris och pumpa är våra specialiteter. Hela gården drivs ekologiskt med KRAV-kontroll sedan 1988.

Det finns tre nya stugor att hyra, vardera 50m² stora som rymmer upp emot fyra personer. Stugorna är lungt belägna 200 meter från gårdens övriga byggnader, bredvid en liten skog. I husen finns kök, badrum, vardagsrum, sovrum samt sovloft.

Här bor du i en gammaldags, rofylld miljö med spår från mitten av 1800-talet då gården byggdes upp. På den tiden var det en av Ölands största. Här finns stora utomhusytor för lek och avkoppling där du även kan strosa runt bland gårdens ekologiska grönsaksodlingar (KRAV) samt de husdjur som finns på gården. Alla rum är generöst tilltagna i storlek. 4-bäddsrummen (5 st) har två resårsängar och en våningssäng, alla mindre rum enbart resårsängar.


Solberga Gård
0485-720 60
Skicka e-post
solbergagard.se