Bad

Köpingsviks badstrand är en fantastisk destination för sol- och badentusiaster på Öland. Belägen vid den östra kusten av ön, erbjuder denna sandstrand enastående naturskönhet och ett behagligt havsvatten som lockar besökare från när och fjärran.

Stranden sträcker sig flera kilometer längs kusten och erbjuder gott om plats för avkoppling och aktiviteter. Den mjuka sanden inbjuder till att sola och sträcka ut sig, medan det klara vattnet lockar till svalkande dopp och simning. Badstranden har även ett grunt område som är perfekt för barn att leka och bada i.

vy_over_viken

Med sin breda sandremsa är Köpingsviks badstrand också idealisk för promenader längs vattnet. Besökare kan njuta av de vackra vyerna och den friska havsluften under avkopplande strandpromenader.

Stranden är välutrustad för att möta besökarnas behov. Det finns faciliteter som toaletter och omklädningsrum för att göra strandupplevelsen bekväm och bekvämlig. Dessutom finns det parkeringsplatser i närheten för att underlätta tillgången till stranden.

Köpingsviks badstrand är inte bara ett ställe att sola och bada på, det är också en populär plats för vattensporter. Besökare kan prova på aktiviteter som kitesurfing, stand-up paddleboarding eller strandvolleyboll och få en extra dos av spänning och nöje.

Med sin naturliga skönhet och avkopplande atmosfär är Köpingsviks badstrand en plats där besökare kan njuta av solen, havet och den fridfulla omgivningen. Oavsett om du söker lugn och ro eller aktiviteter vid vattnet, erbjuder denna strand en perfekt plats att tillbringa en underbar dag med familj och vänner.

uteservering

Njut av något svalkande i skuggan tillsammans med dina vänner eller bara koppla av i solen.

tre_i_rad


När vinden tilltar på solen och vindarnas ö, så är Köpingsvik en bra plats för kitesurfing. Njut av den härliga långgrunda viken från kiteboardens rygg.

kitesurfing_5_960x600