hagaborg_logga

Hagaborg

Den stora trädgården (ca 4000 m2) runt Hagaborg är en lugn oas mitt i Köpingsvik. Här kan våra gäster sitta i lugn och ro, grilla eller spela spel. Sitt- och solmöbler finns. Den bakre delen av trädgården – närmast annexet – är granne med kyrkan, vilket ger en rofylld atmosfär. Här är synnerligen barnvänligt, eftersom trädgården är omgärdad åt alla håll och man har uppsikt över barnen hela tiden!

B&B – rum med frukost (huvudbyggnaden)
I vårt fräscha, åretruntöppna B&B finns två dubbelrum och ett familjerum med fyra bäddar. Egen dusch och toalett i alla rum, fyrbäddsrummet har även stor balkong med möbler. I B&B ingår städning, sänglinne, handdukar och frukost i priset. Rummen är belägna en trappa upp. Dubbelrum med dusch och toa; städning, sänglinne, handdukar och frukost ingår. Fyrbäddsrum (två resårsängar, en våningssäng) med egen solaltan, dusch och toa; städning, sänglinne, handdukar och frukost ingår.

Rum – självhushåll (annexet)
I samtliga 11 rum finns tvättställ med varmt och kallt vatten. I korridoren finns gemensamma duschar och toaletter. Här tar man med sig egna lakan/handdukar och sköter städningen själv. Trivsamma gemensamma utrymmen med enkelt kök, matplats och TV-hörna. För den som önskar kan frukost köpas till. Dubbelrum med varmt och kallt vatten. Dubbelrum med wc, varmt och kallt vatten och toalett. Familjerum med 5 bäddar i två rum med dörr emellan. Vandrarhemmet är öppet från 8 april t o m 2 oktober.

Möteslokal
Under vår, höst och vinter hyr vi ut stora salen som kurs- eller möteslokal för max 30 personer. I anslutning till sammankomst kan vi servera kaffe/te/kall dryck med något gott. Även “back to basics”-konferenser med övernattning kan ordnas. Kontakta oss för prisförslag.


Hagaborg
0485-829 80
Skicka e-post
hagaborg.se
  • hagaborg_rum
  • hagaborg_tradgard
  • hagabrorg_annex